Färskosttillverkning

Idag vittjade jag mitt kaffefilter som jag igår fyllt med yoghurt för avrinning under natten. Nog hade det blivit en ostliknande massa och efter att ha rört ihop med örtsalt och basilika så måste jag säga att resultatet blev väl godkänt! Nästa gång ska jag dock köpa en lite fetare yoghurt, då denna endast var på 10% och kanske kunde ha varit lite mer fet. Nu ska jag i alla fall använda upp den yoghurten jag har och sätta en till sats på avrinning till imorgon. Vem vet, det kanske blir en vitlöksost? 🙂

DSC_0001 (1024x680)

DSC_0005 (1024x680)

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: