Nu är stallet fullt igen

Copy of DSC_0294

Egentligen var det inte jag som hade utsläppet idag, utan Helén, men vi hade ändå bestämt att vi skulle rida ut ihop efteråt så jag åkte till stallet när jag vaknade och tänkte hjälpa till och började med att ta ut hästarna. Det gick snabbare än jag trodde, då vi blivit 2 hästar till i stallet i helgen, så jag hade hunnit ta ut alla och mockat färdigt för Milton när Helén kom. Helén kom tillbaks till oss från det andra stallet i torsdags då hon tröttnat på oreda, inkonsekvens och diverse knepigheter som tydligen rådde på det stället. Stackars Lotus hade till och med åkt på diverse sjukdomar för att saker och ting hanterats ovarsamt och med underlig approach. Nu är de tillbaks i ordning och reda i vårt lilla stall igen.
Den andra hästen som kommit i helgen är ett litet varmblodssto som nästan måste vara i ponnystorlek. Hon verkar helt fantastiskt trevlig och välhanterad bara det lilla jag fick umgås med henne under utsläppet. Det ska verkligen bli kul att se mer av henne framöver!
Det blev en lite längre runda på ca 1,5 timma och 7 km idag och man märker att det är varmare ute än det ska vara för Milton börjar bli lite svettig på rundorna nu vilket han inte blivit innan. Vi vill ha vinterväder nu, minusgrader och snö! Det är så svårt med täcken när temperaturen skiftar med 10-15 grader från dag till dag. Skitväder, Göteborgsväder!

Jag har ju tidigare lovat att ge en liten presentation av stallets övriga invånare och jag har absolut inte glömt bort detta, det har bara inte funnits tid till det. Nu när stallet åter igen är fullt så ska det dock snart fotas och visas här vad det är för andra kusar som Milton bor med 🙂

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. Isabelle :)

   /  december 3, 2013

  Älskar att läsa din blogg! Bara din blogg man orkar läsa allting utan att lessna och bläddra vidare, massor av komplimanger till dig!!!

  Svara
 2. Sara

   /  december 3, 2013

  Ja, du skriver verkligen bra och läsvärt. Har också en travare, som även han har det lite knöligt med sin kropp. Det är intressant att följa er på er resa genom bloggen.

  Svara
  • Tack! Ja, de har sina små defekter efter sin travkarriär, men det gör ju resan så mycket mer spännande då man får tänka lite och jobba för effekterna på ett helt annat vis 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: