En oväntad men fantastiskt rolig händelse

Min syster Viktoria som jobbar på Blå Stjärnan är i Göteborg ringde mig alldeles nyss och sa att det är en sak hon bara måste berätta.

Idag så hade det kommit in en kvinna med sin hund som i receptionen hade frågat efter just Viktoria och bett att få tala med henne. En förvånad Viktoria blev tillkallad och hon kunde inte riktigt låta bli att undra vad det nu var hon hade gjort för att förarga en kund. Någon förargad kund var det dock inte som väntade utan en fantastisk pinscherägare som berättade att hon följer mitt bloggande om Nikki och kände att hon bara ville prata med någon som känner rasen. Hon har på något vis, eventuellt genom tidigare besök på Blå Stjärnan,  snappat upp att Viktoria är min syster och känt att hon ville ha kontakt med någon där inne som vet hur en pinscher i allmänhet fungerar. Hon berättade också att hon tycker om min blogg och som Viktoria återgav ”att det var som om hon nästan kände dig bara genom att ha läst bloggen”.

Det är ju helt fantastiskt att bloggen faktiskt agerar en hjälpande hand för människor i olika situationer, om inte via mina erfarenheter med rasen pinscher så kanske bara lite pepp i vardagen då jag också visar upp en vardag som inte alltid är glitter, glamour och rosa ull. Livet går upp och ner och det gäller att vara ärlig mot sig själv samtidigt som man måste försöka göra det bästa av allt.

Så tack du omtänksamma pinscherägare som valde att utnyttja personal med raskunskapen på djursjukhuset och tack för de fina ord som du verkar ha framfört! Helt galet roligt och jag ställer mig ödmjuk till alla er som läser och tycker det jag skriver är något så när vettigt 🙂

DSC_0165 (1024x680)

Kommunikation är en bra grej alltså 🙂

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: