99 köttbullar

Idag gjorde jag det! Köpte 2 kg skinkfärs och tillverkade 99 köttbullar 😀

DSC_0003

2 ägg, 1lök, salt, peppar, timjan, paprikapulver, vitlökspulver, senap, grädde och ströbröd var vad som fick smaksätta färsen.

DSC_0012

Jag fick dela färsen på två satser för allt fick inte plats i en bunke 🙂

DSC_0013

Runda och fina väntar de på att få komma in i ugnen.

DSC_0019

Här gräddas det för allt vad vi har!

DSC_0027

Nikki agerade outröttligt sällskap under köttbulletillverkningen 🙂

DSC_0037

Så fina!

DSC_0066

Här har vi alla 99 köttbullarna! Nu hoppas vi det räcker ett tag 🙂

DSC_0068

Packetering!

DSC_0075

Köttbulletest del 1: Provluktning

DSC_0078Test 2: Provsmakning.

Testledarens betyg: En dubblerad utsöndring av saliv = 5 köttbullar av 5 möjliga! Success 😀

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: